ŠKOLA VATERPOLA - PVK  "POLET" Sombor otvara vrata svoga kluba budućim prvotimcima.

Pozivaju se devojčice i dečaci rodjeni 2005.g. i mladji u Š K O L U  V A T E R P O L A .

Sa sobom treba poneti dobru volju, znanje plivanja, papuče, kupaće gaćice i peškir, a tajne najlepše igre s loptom u vodi budućim vaterpolistima otkrivaće stručnjaci i dokazani treneri u radu.

Upis: - ponedeljak, utorak, četvrtak u 20:30 časova na bazenu 'Mostonga'
Kontakt telefon: 060 552 44 33, Saša

Monday, 09 May 2011 13:46

Bečej prvak Regionalne vaterpolo lige veterana u sezoni 2011

RegionalnaVaterpoloLVFinalBečej prvak Regionalne vaterpolo lige veterana u sezoni 2011

Veterani Vaterpolo kluba „Bečej” pobedili su novosadsku „Vojvodinu” u finalnom meču Regionalne vaterpolo lige veterana rezultatom 12:8. Prvaci Evrope iz 2000-te godine pokazali su kako se igra Vaterpolo, da bi im i pojedine prvoligaske ekipe pozavidele.

Utakmica koja je otvorila sezonu, gde su veterani Poleta u I kolu izgubili od Spartaka 13:3, otvorila je i Finalni turnir. U borbi za treće mesto sastale su se ekipe somborskog Poleta i subotičkog Spartaka. Ovog puta Polet je pokazao da nije lak zalogaj. Prvu četvrtinu Polet je poveo sa 3:0, golovima Mrkaila, Rodića i Krajine. Drugu četvrtinu se otvara golom Horvata(Polet), da bi Spratak pred kraj dao dva gola i rezultat je 4:2 za Polet. U trećoj četvrtini pad igre u Poletovim redovima i Spartak je dobija sa 3:0 i prelazi u vodjstvo, 4:5 za Spartak. Poslednja četvrtina je završena nerešenim rezultatom 2:2, golove za Polet su dali Balaša i Mrkailo, za konačnih 6:7, te se i ovog puta Spartak se pokazao boljim i osvojio III mesto.

Revijalna utakmica odigrana je izmedju veterana 'Krune' iz Osijeka i igrača sastavljenih od ostalih timova. Bolji su bili osiječani koji su odneli pobedu od 13:8.

Za najstarijeg igrača proglašen je Živko Cvijetičanin iz novosadske Vojvodine koji se 50 godina bavi vaterpolom.