ŠKOLA VATERPOLA - PVK  "POLET" Sombor otvara vrata svoga kluba budućim prvotimcima.

Pozivaju se devojčice i dečaci rodjeni 2005.g. i mladji u Š K O L U  V A T E R P O L A .

Sa sobom treba poneti dobru volju, znanje plivanja, papuče, kupaće gaćice i peškir, a tajne najlepše igre s loptom u vodi budućim vaterpolistima otkrivaće stručnjaci i dokazani treneri u radu.

Upis: - ponedeljak, utorak, četvrtak u 20:30 časova na bazenu 'Mostonga'
Kontakt telefon: 060 552 44 33, Saša

Friday, 05 July 2013 11:42

Najava II lige Srbije u vaterpolu

vss

I ove godine vaterpolisti Poleta sa prvim timom nastupaju u drugoj ligi Srbije. Za razliku od prošle sezone, ove godine uzeta su samo četiri pojačanja sa strane Savić Strahinja, Gvozdanović Nikola iz Novog Sada, Vujadinović Nikola iz b I Ajtai Mikloš iz Sente. Ostali deo ekipe su juniori Poleta koji će dobiti veću šansu i tako steći neophodno iskustvo da čine okosnicu Poletovog tima u narednim godinama.

Polet nastupa u grupi ‘Sever’, koju čine sedam klubova, i suprotstaviće se vaterpolistima 'Sente', 'Stari grad' iz Beograda, 'Taš' iz Beograda, 'Dorćol' iz Beograda, 'Valisa' i 'Valis 93' iz Valjeva.

Grupu 'Jug' čine 'Paraćin', 'Dubočica', 'Vrnjačka Banja', 'Rasina' Kruševac, 'Jezero' Bela Crkva, 'Kraljevo' i 'Goč' iz Vrnjačke Banje

Prva dva tima iz grupa ‘Sever’ i ‘Jug’ plasiraju se u plej of, a finalisti u Prvu B ligu. Plej of se odigrava 17. i 18. 08.2013. godine.